Kuinka Tehdä Kesän Sisustus Mekolle Omin Käsin

Sisällysluettelo:

Kuinka Tehdä Kesän Sisustus Mekolle Omin Käsin
Kuinka Tehdä Kesän Sisustus Mekolle Omin Käsin

Video: Kuinka Tehdä Kesän Sisustus Mekolle Omin Käsin

Video: Kuinka Tehdä Kesän Sisustus Mekolle Omin Käsin
Video: Вяжем красивую и нарядную женскую кофточку крючком. Оригинальный узор с шишечками. Часть 1. 2024, Huhtikuu
Anonim

Kirkkaiden ja tyylikkäiden korujen tulisi olla läsnä kauniin sukupuolen kesävaatekaapissa. Käsintehdyt helmet, rintakorut, hiusneulat eivät vain koristele mekkoja, vaan myös muuttavat ne kokonaan. Mene lomalle merelle tai maalaistaloon, varaa aika tehdä koriste suosikki kesämekkoosi omin käsin.

Kuinka tehdä koriste kesämekolle
Kuinka tehdä koriste kesämekolle

Se on välttämätöntä

  • - kangasta
  • - langat
  • -neula
  • -sakset
  • - useita helmiä
  • - värilliset puurenkaat helmien kiinnittämiseen kankaaseen

Ohjeet

Vaihe 1

Kangashelmet ovat erinomainen sisustus kesämekkoon. Tarvitset pienen palan kangasta niiden tekemiseen. On tärkeää, että se sopii väriisi. Taita kangasnauha, jonka pituus on 1,5 metriä ja leveys noin 10 cm, taita puolittain pituussuunnassa etupuoli sisäänpäin ja ompele. Ompele nauhan toinen pää. Käännämme sen etupuolelle lyijykynällä tai suoralla kepillä.

Vaihe 2

Vetäytymme reunasta 30 cm ja solmimme solmun. Sitten laskemme ensimmäisen helmen sisälle ja sitomme myös solmun sen viereen. Teemme tämän useilla helmillä.

Vaihe 3

Sitten pudotamme seuraavan helmen. Solmun sijaan kiinnitämme sen värillisellä renkaalla. Joten kiinnitämme kolme rengasta helmien väliin.

Vaihe 4

Sen jälkeen toistetaan vaihe helmillä ja solmuilla. Sidomme solmut helmien viereen mahdollisimman tiukasti. Ja lopuksi työnnämme sen siististi nauhan reunaan ja ompelemme sen sokkosaumalla. Tyylikäs helmi kesämekkoon on valmis. Korujen tekeminen omin käsin on jännittävää ja mielenkiintoista.

Suositeltava: